Indkøbskurv

0 varer

Introduktion til oplevelsesbaseret læring

 

Mandag den 18. februar 2019

Se, lyt og føl dig til mere viden om dig selv og andre!

Vores faciliteringsværktøjer fascinerer og glæder mange kursister med sin enkelhed og store effekt. Du lærer med alle sanser og forbedrer dine kompetencer inden for kommunikation, ledelse og teamkompetencer.

 

Indhold

Du kan se frem til, at vi ved hjælp af METALOGs kvalitetsværktøjer gennemgår en række spændende og udfordrende teambuildingsøvelser. Til at opsamle viden og refleksion arbejder vi kreativt og levende med store vægkort og visuelle medier, såsom Team Performance Modellen™.

 

Du deltager selv i øvelserne, således at du får ideer til at indarbejde aktiv læring i dit arbejde. Vi vil udvide din "værktøjskasse" når vi gennemgår læringsmetaforer og udvider dine evner til at iscenesætte målrettede læringsprojekter. Deltagerne lærer på en sjov og aktiv måde, så du kan se frem til en masse entusiastisk feedback. Efterfølgende vil dine deltagere  få et stort udbytte af dine workshopw, da du lærer dem at overføre resultaterne fra team øvelserne til udvikling af deres daglige arbejdsopgaver og relationer.

 

Vi tager udgangspunkt i deltagerne personprofiler via 4MAT og Insights Discovery koncepter og som grundlag for hvordan du udvikler dit team anvender vi "High Performance Modellen" udviklet af David Sibbet fra the Grove, så der er også et solidt teoretisk grundlag for dem som har preference for det :-)  

 

Vi gennemgår så mange som vi kan nå af følgende værktøjer: TeamNavigator, Tower of Power, SysTeam, Team kvadrat, Pipeline, CommuniCards, TeamBåndet, Stackman og Faciliteringsbolde.

 

Målgruppe

 

Introduktionen i oplevelsesbaseret læring henvender sig til undervisere, konsulenter, facilitatorer , trænere , lærere – ja til alle med nysgerrig interesse i aktions- og erfaringsbaseret læring og hvordan den gennemføres i teams.

 

På workshoppen lærer du

 

  • at arbejde med en lang række værktøjer og hvordan du sætter øvelser op, gennemfører dem og hvordan du får deltagerne til at reflektere over resultaterne samt hvordan disse kan overføres til dagligdagens opgaver

 

  • at værktøjerne er meget fleksible, så det samme værktøj kan anvendes til mange forskellige områder og at værktøjerne kan iscenesættes til specifikke mål og dermed øge værdien

 

  • at styre teamprocessen så læringen bliver optimeret

 

  • at give feedback på en motiverende måde og hvordan energien fastholdes i løbet af dagen

 

  • at anvende posters og grafiske modeller til at dokumentere viden og øge vidensdelingen i løbet af processen

 

Praktiske oplysninger

 

Dato og varighed:

Mandag den 18. februar 2018 fra kl. 13.00 - 16.30

 

Sted:

 

Hotel Lautrup Park

Borupvang 2,

2750 Ballerup 

 

Udbyder:

FutureFactor

 

Prisen er:

Kr. 750,- ekskl. moms og inkl. enkle materialer og let forplejning

 

Deltagere på introduktionen får 10% rabat på køb af udvalgte teambuilding værktøjer i FutureFactors webshop i de følgene 14 dage.

 

Tilmelding og betaling klik her

Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.