Indkøbskurv

0 varer

Grafisk Facilitator

 

Kristian grafisk facilitering

 SKAB INVOLVERING OG STØRRE FORSTÅELSE VED AT KOMMUNIKERE VISUELT MED GRAFISK FACILITERING 

 

På et kursus i grafisk facilitering får du udviklet dine faglige kompetencer som mødeleder, projektleder, instruktør osv. og lærer at skabe større involvering ved, at kunne tegne og inddrage andre grafiske elementer i dit arbejde. Kurset handler ikke blot om at tegne billeder – derfor er ingen tidligere erfaring med at tegne nødvendig. Du lærer også om strategisk brug af rummet og om gruppedynamik. Vi bruger her tegningen som en kommunikativ kompetence snarere end som en kunstart. Ved afslutningen af dette kursus er du således blevet introduceret til de grundlæggende færdigheder og redskaber der skal til at for at fungere som grafisk facilitator. 

 

For at få mest ud af kurset er det optimale at du efterfølgende anvender grafisk facilitering regelmæssigt, således dine færdigheder løbende vedligeholdes og udbygges.

 

 

MÅLGRUPPE

 

Kurset henvender sig til ledere, team- og projektledere, facilitatorer, konsulenter og undervisere med erfaring i facilitering der ønsker at understøtte gruppeprocesser og indfange ideer og fokuseret arbejde i disse processer ved at anvende grafiske og visuelle stilladser.

 

PÅ KURSET LÆRER DU: 

* grundlæggende grafiske elementer og et repertoire af grafiske ikoner
* at praktisere aktiv lytning, samtidig med at du tegner og tager ”grafiske referater” med nøgleord, titler, ikoner osv.
* at bruge syv grundlæggende visuelle formater til at facilitere gruppesamtaler
* at designe korte og lange gruppeprocesser hvor du integrerer grafiske displays til at understøtte den ønskede gruppedynamik
* at afprøve hvordan du bruger grafiske guide-skabeloner og designer og producerer brugerdefinerede grafiske skabeloner
* at kunne reflektere over egen stil i facilitering ved hjælp af de fire niveauer i facilitering: opmærksomhed, energi, information og aktivitet/drift

 

På kurset vil der forekomme gruppe aktiviteter som er designet til at videreudvikle dine færdigheder i facilitering, grafisk facilitering og samtidig udvikle dine færdigheder i aktiv lytning. En stor del af tiden på kurset er derfor afsat til praktiske øvelser og feedback, ligeledes er der også afsat tid til case studies.

 

 Future Factor grafisk facilitator velkommen

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 

Varighed:   
2 dages dagskursus (Dag 1: 09:00 – 16:30, Dag 2: 09:00 – 16:00)

 

Datoer:  
Tirsdag den 19. februar og tordag den 28. februar 2019

 

Sted:

Kaos Design Studio,

Industriparken 22A,

2750 Ballerup

 

Udbyder:  
Future Factor

 

Sprog:   
Kurset er på dansk. Undervisningsmaterialerne er på engelsk

 

Prisen er:
Kr. 6.970,- ekskl. Moms, inkl. hæftet Fundamentals of Graphic Language og fuld forplejning

 

Hvis du ønsker hjælp til grafisk dokumentation i form af facilitator eller udstyr - så ring 70 20 20 54 og vi rådgiver dig på bedste vis. 

 

 
 Tilmeld mig knap
 

Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.