Indkøbskurv

0 varer

Certificeret Facilitator

 

facilitator uddannelsen

 

Bliv certificeret facilitator – lær at designe processer og opnå resultater, et stærkt samarbejde og høj effektivitet 

 

Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen som gennemføres over 11 dage fordelt over 5 moduler, er baseret på internationale standarder for facilitering og tager afsæt i The International Association of Facilitators’ (IAF) kernekompetencer og etiske retningslinjer for professionel facilitering.

 

Uddannelsen er på et højt fagligt niveau, og den er opbygget, så du gennem praktisk træning lærer, hvordan du skaber ekstraordinære resultater gennem grupper og sikrer en høj grad af involvering, engagement, ejerskab og fælles fokus.

 

Du lærer at facilitere forskellige størrelser af grupper via Team Performance konceptet og at facilitere effektive møder, gode workshops og temadage samt længerevarende udviklings- og forandringsforløb. Du kan læse mere om facilitering her.

 

Som deltager vil du gennemgå et intensivt udviklingsforløb der samtidig stiller høje forventninger og krav til din indsats før, under og efter uddannelsen.

 

Du vil efter at have gennemført uddannelsen med et tilfredsstillende resultat modtage Future Performances certificering som giver dig de  bedste forudsætninger for at kunne søge og gennemføre en certificering som International Facilitator efter IAFs standarder og krav. Såfremt du efterfølgende ønsker at gennemgå  IAFs Internationale certificerings program , som gennemføres forskellige steder i Europa, vil vi vejlede dig  i den videre proces med dette.

 

Den faglige referenceramme

 

Den faglige referenceramme er den systemiske tænkning og metode, appreciative inquiry, psykodynamisk gruppeforståelse, positiv psykologi, NLP, den lærende organisation samt anerkendt forskning indenfor procesteori og gruppeadfærd 

 

Undervisningsformen

Du vil komme igennem en kombination af teoretiske oplæg, dialog, demonstrationer, dynamiske refleksionsprocesser, praktiske øvelser, rollespil, simuleringsprocesser, og feedback.

 

I undervisningen inddrager vi konkrete eksempler og cases fra deltagernes egen hverdag og vores erfaringer med facilitering.

Du kan læse mere om uddannelsen og dens opbygning hos Future Performance her.

 

 

Målgruppe

 

Facilitatorer, ledere, konsulenter, specialister, projektledere, teamledere, undervisere, trænere og coaches der har brug for at:

  • Lære nogle af de bedste metoder til at skabe resultater
  • Styrke kompetencerne i at inspirere andre gennem visuelle indlæg og præsentationer
  • Håndtere og formidle forandringsprocesser
  • Udvikle grupper til High Performance Teams
  • Gennemføre kreative og effektive møder, workshops og temadage der skaber involvering, engagement og et udbytterigt resultat
  • Gøre forretningsprocesser mere effektive og værdiskabende
  • Motivere medarbejdere som klienter til at arbejde for at opnå mål og resultater
  • Formidle strategier og handlingsplaner ud i organisationen – så de bliver forstået
  • Kunne faciliterer større samlinger

 

 

Gennemgående facilitator og underviser

Vagn Strandgaard er gennemgående underviser og facilitator. Han er blandt Danmarks mest erfarne proceskonsulenter og IAF certificeret international facilitator. Læs mere om Vagn her.

 

 

Praktiske oplysninger

Datoer:

Modul 1:
Den 1. - 4. april 2019
3 dage

Modul 2:
Den 24. - 25. april 2019
2 dage

Modul 3:
Den 22. - 23. maj 2019
2 dage

Modul 4:
Den 20. - 21. juni  2019
2 dage

Modul 5:
Den 2. - 3. september 2019 (Assessment)
2 dage

 

Sted:

Hotel Lautrup Park, Ballerup

 

Pris og tilmelding:

Prisen er: 39.950,- ekskl. moms  (inkl. fuld forplejning (dog ingen overnatning), alle materialer, samt afsluttende assessment og certificering).
.
Ønsker du at læse endnu mere om uddannelsen kan du se det her på future performance hjemmesiden..
tilmeld-knap

Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.