Top kundeservice - 70 20 20 54

Levering 2-4 hverdage

Kun kvalitetsprodukter

Mobilepay - EAN - Faktura

FatOne, 30 mm

FatOne, 30 mm

55,00 DKK

(inkl. moms)

Tom pumpe-ventil tusch med den super-store 30 mm spids

Model/Varenr.: 8061.3000
stk.


Vi har fuld forståelse for at kreative hjerner har brug for at udtrykke sig større end hvor konventionelle tuscher kan tage dem hen, så Neuland er gået sammen med MontanaCans for at fremstille den nye "Neuland FatOne"! Det er en ideel super bred spids tusch som kombineres med vores premium vandbaserede farver.

Den høje kvalitet genopfyldelige Montana tusch er designet til at give optimal flow kontrol med deres pumpe-ventilsystem,

som giver mulighed for præcis håndtering og anvendelse. Den gennemsigtige markør kabinet gør det også nemt at vurdere resterende blæk, så du aldrig løber tør. Denne markør blev oprindeligt udviklet til graffiti kunstnere, der ofte anvendes det for "tagging" - underskrive deres sprøjtes kunst, men vi mener, at dette super-store markør er også optimal for dem, der skaber deres kunst på papir.

Mekanikken i Neuland FatOne er ligetil, og det kan tage en fuld 45 ml Neuland RefillOne flaske. Du skal blot skrue markøren øverst, skal du fjerne metalkugle fuldstændigt (som denne komponent ikke er nødvendigt, når du bruger Fatone med Neuland blæk), genindsætte ventilen, skru toppen på igen, og så bare pumpe blæk ind i spidsen - færdig! Resultatet er en usædvanlig stor tusch fuld af rige farver, som vil være perfekt for dem, der har brug for at arbejde på en større skala, eller at udfylde farve mere effektivt.


Tekniske detaljer:
Transparent tom tusch med pumpe-ventilsystem
Kapacitet: 50 ml
Linjebredde: 30 mm

Kunder der har købt dette produkt har også købt