Indkøbskurv

0 varer

Randers Ungdomsskole - Involvér med grafiske værktøjer

 

 

Inspirér og involvér med grafiske værktøjer og skab AHA oplevelser

Vi er ikke bange for at sige, at hos Future Factor kan du købe verdens bedste produkter til grafisk facilitering, og grafiske værktøjer der inspirerer, involverer og inviterer til nytænkende arbejdsformer.


Det er alt lige fra lækre tuscher til lette flipoverstativer, som selv et barn kan bære, fra pinboards og pins og tasker og kufferter med det hele til alle Groves grafiske templates og koncepter.


Finn Sørensen, der er leder i projekt- og udviklingsafdelingen hos Randers Ungdomsskole, har således gode erfaringer med den grafiske Gameplan, der kan fås i flere formater, bl.a. som stor vægplanche. Den bruger han især, når eleverne eller projekt- og udviklingsafdelingen skal planlægge, se og følge med i, hvad der foregår i netop de specifikke projekter, der iscenesættes og iværksættes af dem.  ”Det har aldrig været vigtigere end nu at kunne skabe miljøer, hvor der er plads til kreativitet. De unge nærmest kræver at blive involveret i processen fra start til slut i de projekter og arrangementer, der omhandler dem, og Gameplanen giver dem og os et hurtigt og godt overblik over disse projekter og processer”. 

 

Hvis du ønsker at vide mere vores produkter og anvendelse, kan du kontakte Future Factor på 70 20 20 54.

Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.