Indkøbskurv

0 varer

LEGO - Team Performance Model™ konceptet

lego

 

Nå dine mål med Team Performance Model™ konceptet

 

I lighed med de fleste andre virksomheder er LEGO afhængige af, at deres teams yder toppræstationer. LEGO’s QIO Management Group har således brugt Drexler/Sibbet’s Team Performance Model™ som metode og målestok for deres teamudvikling i de sidste tre år med stor succes.

 

Team Performance Model™ konceptet er ubestridt det bedste, samlede koncept til udvikling af high performance teams, du kan finde nogen steder.  Som teamleder eller facilitator har du adgang til en praktisk grundbog, en fremragende teamtest og andre supplerende værktøjer, som den grafiske Gameplan m.m., der gør det let at arbejde struktureret og målrettet med udviklingen af enhver gruppe.  Alt bygger på anerkendt forskning inden for gruppeadfærd og procesteorier. 

 

Hvis du vil vide mere om Team Performance konceptet, kan du se og læse mere om det og tilhørende materialer ved at klikke her og kontakte os på telefon 70 20 20 54.

Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.