Indkøbskurv

0 varer

Hindsgavl Slot - Teambuilding

Teambuilding på Hindsgavl Slot


Ulrik Westphal er aktivitetsleder på Hindsgavl Slot på Fyn med udsigt til Lillebælt, som giver de perfekte rammer til at skabe et oplevelsesunivers både for sjov og for alvor i naturen, parken og de flotte bygninger.

Vi har talt med Ulrik om hans erfaringer med at anvende nogle af vores kendte teambuilding værktøjer fra METALOG bl.a. Tower of Power, Pipeline og Easy Spider.

”Vi har valgt at købe værktøjerne hos FutureFactor, da de er klare til udførsel, lette at sætte op og tage ned og i en rigtig god kvalitet, så de kan anvendes mange gange både inde og ude og i mange sammenhænge.

Vores gæster kommer på Hindsgavl Slot, fordi de gerne vil krydre en konferencedag med aktiviteter, så de ikke kun sidder ned, og den eneste afbrydelse er, når der skal spises.

Vi ser en tendens til, at gæsterne foretrækker en friere form for teambuilding, hvor det er knapt så instruktørstyret, men selv sætter rammerne op for øvelserne og derved udfordrer deres evner til at tænke innovativt.

Så hvor vi tidligere gjorde meget ud af refleksion og læring, er der nu mere vægt på det sociale, så gæsterne hygger sig og får nogle sjove oplevelser, gerne også med et lille tvist af konkurrence til at øge den gode stemning.

Og det er interessant at se, hvor forskelligt et værktøj kan anvendes afhængig af hvilken tilgang, gæsterne har til øvelsen.
Nogle er meget kvalitetsfokuserede og gør ekstrem meget ud af planlægningsdelen for at have styr på alle elementer af øvelsen inden de går i gang.
Andre derimod springer bogstavlig talt planlægningsdelen over og går straks i gang med udførelsen.
Det er derfor også interessant at udfordre gæsterne på deres tilgang og resultater.”

- Ulrik Westphal

Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.