Indkøbskurv

0 varer

Farverige tuscher giver ekstra ’lækkerhedsfaktor’ hos Bojesen

 

 

Det kan ofte være en udfordring at fastholde deltagernes opmærksomhed igennem et langt møde. I en virksomhed som Bojesen, der brander sig på eksklusiv kvalitet, er det vigtigt at selv de mindste detaljer er valgt med omtanke.


På Axelborg i hjertet af København, hvor Bojesen tilbyder eksklusive konferencefaciliteter, er der brug for udsøgte produkter for at sikre den optimale oplevelse for deltagerne på de mange møder og konferencer. Derfor har salgs-og marketingschef Pernille Lützhøft startet et samarbejde med Future Factor for både at skaffe de bedste produkter til indretning af konferencerum samt få ny viden og kompetencer til sine medarbejdere.


Pernille Lützhøft er meget glad for de flipovers og tuscher, hun har købt igennem Future Factor. Deres kvalitet og flotte design er netop en af de små detaljer, som øger følelsen af at være i lækre omgivelser og får gæsterne til at føle sig ekstra forkælet. Tuscherne er særdeles gode til at tegne og skrive med, med ergonomisk greb og stor farveintensitet, hvilket gør dem velegnede at bruge ved møder og workshops. Da Bojesen har en grøn profil, er det kun et ekstra plus, at tuscherne er genopfyldelige og bruger vandbaseret, miljøvenligt blæk.Bojesen bruger både whiteboards og flipovers i deres konferencerum, og her har Future Factors tavler en særlig fordel. De er nemlig særdeles funktionelle, nemme at samle og skille ad og de vejer så lidt, at de er langt mere mobile i forhold til almindelig tavler. 

 

 


Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.