Indkøbskurv

0 varer

Skab bedre samarbejde med teambuilding

Teambuilding skaber bedre resultater!

 

Filosofien bag teambuilding er, at det skaber bedre resultater, hvis et team formår at samarbejde om arbejdsopgaverne og udnytte hinandens stærke sider.

Teammedlemmer er indbyrdes afhængige og det er synergien, der skaber de excellente resultater. Teambuilding henviser til en række af forskellige aktiviteter, der typisk anvendes i forhold til at optimere samarbejdet i virksomheder.

Disse aktiviteter kan både ligge tæt op af organisationens egne arbejdsgange og dreje sig om noget helt andet uden for organisationens virkeområde. Det essentielle er, at teamdynamikken er på dagsordenen og teammedlemmerne får mulighed og tid til at reflektere over de øvelser, som de bliver kastet ud i.

 

”Sæt god informativ kommunikation på dagsordenen”
Vi har spurgt Finn Sørensen, der er leder i projekt- og udviklingsafdelingen hos Randers Ungdomsskole, hvilke øvelser han bruger, når han faciliterer teambuildings dage. Han fremhæver blandt andet Magic Stick, der er en genial øvelse til at starte dagen med eller som et energi-boost efter frokost. Den gør stemningen mere uformel og teammedlemmerne kan nærme sig hinanden.

 

Finn Sørensen mener, at det er vigtigere end aldrig før at skabe et miljø, hvor der er plads til kreativitet, og det gælder både, hvad end du arbejder med børn, unge eller voksne. Magic Stick har Finn Sørensen anvendt som teambuilding øvelse til mange forskellige grupper, heriblandt unge såvel som ældre. Øvelsen kræver, at deltagerne detaljeret planlægger, hvordan de vil sænke metalstangen ned til jorden uden at slippe den med fingrene, men det er ikke så let, da den trods sit metalliske udseende er ekstrem let, og det vil derfor forvirre deltagerne, når træneren giver slip på den ved øvelsens start.

 

”Pointen er, at deltagerne diskuterer og reflekterer og bruger det i forhold til de emner, de arbejder med på dagen. I dette tilfælde handler det om at vide, hvad den ene hånd gør i forhold til den anden hånd – at sætte god og informativ kommunikation på dagsordenen”

- Finn Sørensen

 

Se alle vores lærerige værktøjer herVi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.