Indkøbskurv

0 varer

whiteboards og tilbehør - en verden af farverige og fantasifulde løsninger

Vores ambition er at have Nordens største udvalg af materialer til workshops, facilitering, møder og undervisning. For os er det vigtigt, at funktionalitet går hånd i hånd med design. For eksempel har vi et stort udvalg af whiteboard tavler, men har du og mangler tilbehøret, så finder du det også hos Future Factor. Udover vores miljøvenlige tuscher (hvide, så du altid husker at de er til whiteboards) har vi en række fine tilbehørsprodukter til whiteboards. Her er vores egne favoritter:

 

whiteboard tegneredskab

whiteboardmagnet

mini tavlevisker


Vi bruger cookies

Vi bruger også cookies, da de er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den.